17 de febrer del 2007

Imatges Strombers durant concert a Puig-reig












1 comentari:

Busot ha dit...

Busot -el confidencial polític que marca la diferència i el camí- va decidir el passat dilluns 26 de febrer decretar una suspensió de les seves activitats de forma indefinida, anul·lant de forma permanent qualsevol campanya d’hostilitats.

La determinació que va portar a alguns membres de Busot a prendre aquesta mesura era resultat d’una voluntat d’acumular forces i poder analitzar el panorama polític i mediàtic del país. Aquesta mesura fou del tot discutida per altres membres de Busot, ja que es considerava que es traïa l’esperit inicial de la nostra iniciativa. A més alguns membres de Busot varem creure que al apropar-se temps d’eleccions, temps del tot favorables per exercir el dret a la premsa lliure i crítica, era del tot necessari mantenir o reactivar el confidencial.

En aquest sentit s’obrí a Busot una profunda reflexió, evidenciant-se una clara divisió entre aquells que volien mantenir suspesa l’activitat del confidencial fins desprès de les eleccions i aquells altres que defensaven la necessitat de portar a terme una forta activitat tot just al llarg d’aquest període electoral. Per aquest motiu es produí la reunió de la III Assemblea de Busot, on es van agrupar totes i tots aquells que hem decidit seguir endavant amb el projecte de Busot.

La intenció del nou consell de redacció de Busot, es la de mantenir la via crítica amb la política catalana, tal i com ja es va fer en temps de la II Assemblea de Busot, tot i que volem ampliar aquesta crítica a altres sectors de la societat civil i política catalana, per continuar amb el nostre activisme en pro de la democràcia i la transparència, tot continuant amb la ferma voluntat d’explicar al poble de Catalunya allò que altres s’han entestat i s’entesten en silenciar.

Finalment des del nou Busot (III Assemblea) volem refermar el nostre compromís amb l’Alliberament Nacional dels Països Catalans així com amb aquelles organitzacions socials i polítiques que continuen mantenint la lluita del independentisme més enllà de marques electorals i frases fetes, així com amb el benestar social del poble català, tot dient que la superació del conflicte amb els Estats espanyols i francès és possible.

Avui tot just fa 7 setmanes que Busot va decretar una treva ininterrompuda. Avui, 21 de maig de 2007, les integrants i els integrants de la III Assemblea de Busot declaren aquesta treva del tot trencada, anunciant una reactivació de les seves activitats per les 20 hores d’aquest mateix dilluns. Ho volem fer de forma simbòlica tot recordant les paraules d’Antoní Massaguer:
“Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi”.

http://busotnou.blogspot.com